ΜΕΝΟΥ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

4th International Tournament in Cyprus

Κυριακή, 9 Δεκ 2018

Ο Πρόεδρος Βουλής Αντιπροσώπων Κύπρου Κύριος Δημήτρης Συλλούρης και ο Βουλευτής Λάρνακας Κύριος Χρίστος Ορφανίδης απεύθυναν χαιρετισμό στην Τελετή λήξης του 4ου Διεθνούς Τουρνουά.

dsc07017

Αφού καλοσώρισαν τους Αθλητες από εξωτερικό και Κύπρο, και τους παρευρισκομένους αναφέρθηκαν στην Αθλητική Αλιεία στην Κύπρο με τα καλύτερα λόγια.
Πραγματικά είμαστε περήφανοι για την εικόνα που παρουσιάζει για το Σωματείο μας στο χώρο του Αθλητισμού στην Κύπρο.

dsc07032

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην Αθλητική Αλιεία στην Κύπρο η οποία γνωρίζει μεγάλη διάδοση τα τελευταία χρόνια, πολλά υποσχόμενη και με σημαντικά οικονομικά οφέλη.
Αναφερόμενοι στο Σωματείο μας το οποίο είναι εγγεγραμμένο μέλος του Κυπριακού Αθλητικού Οργανισμού, επισήμαναν ότι αυτό έχει προσφέρει με τη δράση του -σε διάστημα τεσσάρων μόλις χρόνων από την ίδρυση του το 2014- σημαντικά οφέλη στον χώρο του αθλητισμού στην Κύπρο, και ειδικότερα στο πεδίο της αθλητικής αλιείας.
Αναφέρθηκαν επίσης για τον σκοπό του Σωματείου μας ο οποίος επικεντρώνεται στη διοργάνωση αγώνων, σεμιναρίων, φιλικών ψαρευτικών συναντήσεων και άλλων εκδηλώσεων που αφορούν στην αθλητική αλιεία, όπως επίσης δραστηριοποιείται μέσω της συμμετοχής των μελών του σε ευρωπαϊκούς και διεθνείς αγώνες, με αποτέλεσμα την προβολή της Κύπρου στο εξωτερικό, την ανάδειξη των δυνατοτήτων Κυπρίων αθλητών και την ευρύτερη αναβάθμιση του κυπριακού αθλητισμού.
Η αθλητική δραστηριότητα τόνισαν συνεπάγεται τη σωματική άσκηση, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού, την ανάπτυξη του νου και της σκέψης, καθώς και την πνευματική και ψυχική καλλιέργεια. Όλα αυτά οδηγούν στην οικοδόμηση ολοκληρωμένων ατόμων και προσωπικοτήτων, με θετικό αντίκτυπο κατ’ επέκταση στους τομείς της ευρύτερης κοινωνίας, της υγείας, της οικονομίας, του αθλητισμού."

Χορηγοί