ΜΕΝΟΥ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 2020/2021

Σάββατο, 27 Ιούν 2020

Με χαρά ανακοινώνουμε την χορηγική μας συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 με τα Ακουστικά Κέντρα Οικονόμου.

1a

Τα Ακουστικά Κέντρα Οικονόμου πρωτοπορούν, παρέχοντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία στα ακουστικά βαρηκοΐας, με ένα άριστα εκπαιδευμένο επιτελείο Ακοολόγων, έτοιμο να προτείνει την κατάλληλη λύση για την δική σας ανάγκη, παρέχοντας παράλληλα και άμεση τεχνική υποστήριξη μετά τη πώληση. Παράλληλα, στα Ακουστικά Κέντρα Οικονόμου παρέχεται η δυνατότητα επισκευής και υποστήριξης σε παντός τύπου και εργοστασίου, ακουστικών. Τα πρότυπα εξειδικευμένα καταστήματα σε όλη την Κύπρο, είναι πλήρως εξοπλισμένα για να σας παρέχουν σωστές και εμπεριστατωμένες υπηρεσίες.
Το λογότυπο των Ακουστικών Κέντρων Οικονόμου θα βρίσκετε στην Ιστοσελίδα του Σωματείου και σε όλους τους αγώνες Surf Casting όπως επίσης τα προιόντα της εταιρείας θα διαφημίζοντε στην Σελίδα και ομάδες του Facebook καθόλη την νεα αγωνιστική περίοδο 2020 - 2021.
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Κύριο Παναγιώτη Θεοφάνους και την εταιρεία για την συνεχή στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.

Με χαρά ανακοινώνουμε την χορηγική μας συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 με την Elite for Fishermen αντιπρόσωπο της MAVER στην Ελλάδα και Κύπρο.

11

Η εδώ και 2 χρόνια χορηγική παρουσία της MAVER στους Διεθνής Αγώνες στην Κύπρο, πλέον αναβαθμίζετε μιας και για την φετινή χρονιά θα είναι και χορηγός των δώρων για τους αγώνες Surf Casting.
Αυτή η χρονιά συνεργασίας με το Σωματείο μας ελπίζουμε ότι θα δημιουργήσει τους δεσμούς και τη σχέση μεταξύ των δύο πλευρών έτσι ώστε η συνεργασία να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.
Το λογότυπο της MAVER θα βρίσκετε στην Ιστοσελίδα του Σωματείου και σε όλους τους αγώνες Surf Casting όπως επίσης τα προιόντα Maver θα διαφημίζοντε στην Σελίδα και ομάδες του Facebook καθόλη την νεα αγωνιστική περίοδο 2020 - 2021.

12

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Κύριο Κώστα Καστρινό και την εταιρεία Elite for Fishermen για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.

Χορηγοί