ΜΕΝΟΥ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3ο Διεθνες Τουρνουα στην Κύπρο 15 - 17 Δεκεμβρίου 2017

Πέμπτη, 21 Δεκ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21 Δεκεμβρίου 2017

screenshot-2018-01-07-21.28.24

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 15 με 17 Δεκεμβρίου 2017 το 3ο Διεθνές Τουρνουά αλιείας από την ακτή στην Κύπρο.
Το Τουρνουά διοργάνωσε το Σωματείο Ψαροκαταστάσεις .
Η Εκδήλωση έγινε στην Λάρνακα με δύο αγώνες , τον πρώτο την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στην παραλία Φοινικούδων και Πιαλέ Πασά στην Λάρνακα για το μεγαλύτερο Ψάρι του Τουρνουά και τον δεύτερο στις παραλίες Μενεού και Περβολιών στην Λάρνακα στις 16 Δεκεμβρίου.
Χορηγοί της Εκδήλωσης ήταν τα καστήματα FISHER MANIA στην Λάρνακα , τα Ακουστικά Κέντρα Οικονόμου, Lophitis Group, Vedlar Management Group , Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού , Α.SKE.POWER SYSTEMS LTD, THE LIMASSOL COLLEGE , BEST COOL, UNOTECH , Beacon Blue, Cyfishaccessories. Επίσης την όλη Εκδήλωση στήριξαν οι Εταιριες ΛΑΠΡΙΑΝΙΔΗ και HELL ENERGY DRINK CYPRUS.
90 Ερασιτέχνες ψαράδες συμμετείχαν στο Τουρνουά από τους οποίους 66 ερασιτέχνες ψαράδες του Σωματείου Ψαροκαταστάσεις Κύπρου και 24 αθλητές από 6 χώρες , Αγγλία , Ιταλία , Γερμανία , Αλβανία ,Σλοβενία και Ελλάδα.
Μεταξύ αυτών ο υπεύθυνος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για αγώνες Ψαρέματος από την ακτή Mr Chris Clark , ο υπεύθυνος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Mr Marco Montieri , ο υπεύθυνος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Mr Alfredo Castaldo και Πρωταθλητές, μεγάλα ονόματα στον χώρο.
Χαιρετισμό στην τελετή λήξης του Τουρνουά που έγινε στην Λάρνακα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από τον Κύριο Chris Clark και το Κύριο Bojan Solomon από Σλοβενία.
Τις Βραβεύσεις των νεαρών μας Αθλητών U18 έκανε ο Κύριος Chris Clark ο οποίος πρόσφερε και ενα ποσό για να γίνουν αναμνήστικα δώρα σε όσους U18 έλαβαν μέρος του Τουρνουά .
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες του 3ου Διεθνούς Τουρνουά στην Ιστοσελίδα του Σωματείου WWW.psarokatastasis.com
Επιτροπή 3ου Διεθνούς Τουρνουά

Χορηγοί