ΜΕΝΟΥ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυριακή, 26 Νοέ 2023

Ο παλαιότερος εγχώριος θεσμός στο χώρο των ψαρευτικών εκδηλώσεων επιστρέφει και φέτος 1 με 3 Δεκεμβρίου υποσχόμενος συναρπαστικούς αγώνες, με πολλά ψάρια και φυσικά αξέχαστες εμπειρίες για όλους τους συμμετέχοντες.

club

Στην φετινή διοργάνωση (9ο Διεθνές Τουρνουά Surfcasting), η οποία διεξάγεται ανελλιπώς από το Σωματείο μας Cyprus Sport Fishing Club από το 2015, θα λάβουν μέρος 16 ζευγάρια από το εξωτερικό και 9 χώρες με 8 συνοδούς προερχόμενα από Αγγλία, Πολωνία, Ελλάδα, Γερμανία, Ουαλία, Ιταλία, Γαλλία, Τuνησία, και 45 ζευγάρια προερχόμενα από κάθε γωνιά της ελεύθερης Κύπρου.
Η όλη διοργάνωση θα φιλοξενειθεί στο Ξενοδοχείο Mariandy Hotel στην Λάρνακα και οι αγώνες θα γίνουν την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στην Λάρνακα και Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην Λεμεσό.
Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 120, γεγονός το οποίο αποδεικνύει την διαχρονική υποστήριξη που τυγχάνει η διοργάνωση η οποία παραδοσιακά ξεκινάει αρχές Δεκεμβρίου και τελειώνη με την πανηγυρική τελετή λήξης η οποία περιλαμβανει παραδοσιακά Κυπριακά φαγητά και χορούς.
Με την ολοκλήρωση των εγγραφών έχει ξεκινήσει η δύσκολη προεργασία οργάνωσης της αγωνιστικής δομής του τουρνουά.
Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα έχει κοινοποιηθεί στις σελίδες , ομάδες του Σωματείου στο Facebook.
Δήλωση Μιχάλη Μιχαηλίδη Πρόεδρο του Σωματείου
«Η διοργάνωση έχει πλέον καθιερωθεί και εξελίσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα και ποιοτικότερα στο είδους τους Ψαρευτικά τουρνουά της Ευρώπης συσχετίζοντας πάντοτε τον αριθμό συμμετοχών με το μέγεθος και τον πληθυσμό της Κύπρου.
Η τεράστια σημασία που δίνουμε στην οργανωτική δομή της διοργάνωσης με συνεχές ενημέρωση της ιστοσελίδας https://www.psarokatastasis.com/news και της ομάδας της διοργάνωσης στο Facebook και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία και την ηλεκτρονική εγγραφή ομάδων , την αυτόματη καταχώρηση αποτελεσμάτων και την άμεση πρόσβαση πληροφοριών και ενημέρωσης προς τις ομάδες , βοήθησαν τα μέγιστα στην ανάπτυξη και εξέλιξη του τουρνουά.
Στον αγωνιστικό τομέα, οι ισορροπημένοι και ακριβοδίκαιοι αγώνες για όλους τους συμμετέχοντες αυξάνουν κατακόρυφα το ενδιαφέρον τους.
Παρέχοντας και την καταπληκτική Κυπριακή φιλοξενεία μέσα από την συμμετοχή των ξένων ομάδων, υλοποιούμε και τον βασικότερο στόχο της διοργάνωσης.
"Ανάπτυξη του χειμερινού αθλητικού τουρισμού" παρά την απουσία της κυβερνητικής μηχανής, το Υφυπουργείο Τουρισμού. Δεν είναι τυχαίο που οι συμμετέχοντες είναι στην χώρα μας για 8 με 10 μέρες για το τριήμερο του Τουρνουά.
Καλωσορίζουμε λοιπόν για ακόμη μία χρονιά τον ψαρευτικό κόσμο από το εξωτερικό και την Κύπρο στο τουρνουά μας με την ευχή και φέτος μια αξέχαστη ψαρευτική εμπειρία. Προσμένουμε από όλους, σωστή και κόσμια συμπεριφορά και πολλά χειροκροτήματα και ενθάρρυνση σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως επιπέδου και αποτελέσματος.
Αφεθείτε όλοι σε ένα γιορτινό τριήμερο ξεγνοιασιάς και διασκέδασης μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας και του άγχους και απολαύσετε τους αγώνες αλλά και την τελετή λήξης με τις Βραβεύσεις και τους κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς και εδέσματα.
Με την παρούσα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Τουρνουά και τα μελη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου για την δυναμική και μεγάλη τους προσφορά στην όλη οργάνωση : Αντρέα Καζάζη , Κώστα Αργυρού , Παναγιώτη Θεοφάνους, Μιχάλη Μπασσίλ , Παναγιώτη Κωνσταντίνου προχωράμε δυναμικά.
Επίσης να ευχαριστήσω με όλη την θετική μου ενέργεια τους χορηγούς μας :
Ακουστικά Κέντρα Οικονόμου/Economou Hearing Centres

sponsor-a

KN Fishing Stores

sponsor-b

και υποστηρικτές του Τουρνουά
Akis Tiniakos Fishing Store
Σχολή Χορού Αθανασία - Dancing School Athanasia
Κάρβουνα ASSOS -Charcoal
Greenblue Outdoors
Eidi Psarematos Iakovos
Technofish Hunting & Fishing
CyBait
Mariandy Hotel
Interflon
Και τέλος όλους τους συμμετέχοντες από Κύπρο και εξωτερικό για την χαρά που μας έδωσαν με τις δηλώσεις συμμετοχής τους.
Περισσότερες πληροφορίες στις ομάδες και σελίδες στο Facebook
Cyprus Sport Fishing Club / Ψαροκαταστάσεις Κύπρου
Cyprus Sport Fishing Club - Official
International Tournaments in Cyprus
International Tournaments in Cyprus
Και στην ιστοσελίδα του Σωματείου https://www.psarokatastasis.com/news
Για όλα τα υπόλοιπα νέα της διοργάνωσης μείνετε συντονισμένοι.

Χορηγοί