ΜΕΝΟΥ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

Σεμινάριο 10 Okt. 2014 - Αθλητικής Αλιείας "K.N.Fishing" - 6th Seminar for Sport Fishing

Παρασκευή, 10 Οκτ 2014
016

Πραγματοποιήθηκε το 1ο σεμινάριο αθλητικής αλιείας στα καταστήματα K.N.Fishing στην Λάρνακα . Το 1ο σεμινάριο αθλητικής αλιείας στην Κύπρο. Η πρωτη επαφή του Κύπριου Ψαρά στους αγώνες αθλητικής αλιείας. Δυστυχώς η προσέλευση ήταν πολύ λίγη. Παρόλα αυτά έγινε ένα σεμινάριο όπου ο κόσμος που το παρακολούθησε , είδε, άκουσε, ρώτησε και έλυσε απορίες . Ο Ευθύμιος ο οποίος αν και άπειρος σε σεμινάρια , με τις γνώσεις και εμπειρίες του βοήθησε πολύ στο να γίνουν πιο κατανοητά , τι ειναι αθλητική αλιεία , τι εργαλεία χρησιμοποιούμε, τι προετοιμασία χρειάζετε πριν τον αγώνα και τι κάνουμε την ώρα του αγώνα. Να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα K.N.Fishing στην Λάρνακα και τον Κωνσταντίνο , ιδιοκτήτη , για την ευκαιρία και την βοήθεια τους στο να πραγματοποιηθεί αυτό το σεμινάριο , στα καταστήματα τους.
Μετά το σεμιναρίο πραγματοποιήθηκε φιλικό ψάρεμα με τα νέα δεδομένα που ειδαμε στο σεμινάριο.
Η πίτσα του φίλου μας και το σιάμαλη της Χριστίνας έκαναν την διαφορά.

1
2

Oι ΨΑΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ σε συνεργασία με τα καταστήματα K.N. Fishing διοργανώνουν το 1ο σεμινάριο αλιείας από την ακτή.
Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στο κατάστημα K.N. Fishing στη Λάρνακα, Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να ακούσετε τι είναι η αθλητική αλιεία, όπως επίσης τι καλάμια και τι αρματωσιές χρησιμοποιούμε αναλόγως των συνθηκών που θα αντιμετωπίσουμε σε κάθε αγώνα!
Το σεμινάριο αποτελείτε από πέντε ενότητες:
1) καλάμια και αρματωσιές που,πότε και γιατί τα χρησιμοποιούμε
2) στήσιμο εργονομικής ψαρεύτρας αγώνα
3) στρατηγική αγώνα
4) προετοιμασία πριν τον αγώνα
5) εξοπλισμός αγώνα, τι πρέπει και τι ΔΕν πρέπει να έχουμε μαζί μας.
Ραντεβού λοιπόν στο κατάστημα K.N. Fishing! Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 10 ευρώ και για τα μέλη του σωματείου 8 ευρώ
Το σεμινάριο θα παρουσιάσει ο Ευθύμιος Σωφρονιάδης αθλητής του TRITON FIISHING CLUB, μέλος της εθνικής ομάδας παράκτιας αλιείας και υπεύθυνος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ε.Ο.Υ.Δ.Α. για την παράκτια αλιεία

Χορηγοί